Programació “Espanta la por!” a la Biblioteca Municipal

Com en anys anteriors, des de la Biblioteca Municipal de Càrcer participem en el projecte d’Espanta la por! organitzat pel Museu valencià d’etnologia. La seua finalitat és recuperar les tradicions i donar a conéixer als més menuts, entre altres coses, els monstres valencians: l’Home del sac, la Quarantamaula, l’Home dels nassos,… 

És per això que des del dijous 17 fins el dijous 31 d’octubre a la Biblioteca tindran lloc lectures, jocs i activitats entre les que destaquen:

 

– Dijous 17 d’octubre: Mitja dotzena d’històries de roders, a les 19:30h. Projecte cultural de recuperació de la nostra memòria històrica que consisteix en divulgar 6 històries extraordinàries del bandolerisme valencià del segle XIX. Activitat a càrrec del periodista, escriptor i investigador valencià Manel Arcos.

 

– Dijous 31 d’octubre: Nit a la Biblioteca! A partir de les 21h. Pintacares, escape room i taller de jocs de taula. (25 places)

 

Per a més informació no dubteu en passar per la Biblioteca. L’horari és de dilluns a divendres de 16h a 20h i el telèfon de contacte és 667 914 421.

Us esperem!

 

caValencià