Càrcer organitza l’Escola de Nadal 2020

L’Ajuntament de Càrcer, en col·laboració amb Nou Esport, organitza per aquestes dates nadalenques l’Escola de Nadal 2020, en la qual es realitzaran activitats educatives, esportives i de tota mena amb nens d’entre 3 i 12 anys . El preu serà de 25 euros, l’horari de 09:00 hores del matí a 13:00 hores de la vesprada i l’esdeveniment comptarà amb totes les mesures per combatre el Covid-19 i per evitar brots. És obligatori que els nens i les nenes vagen a l’escola amb els seus propis estoigs i és obligatori l’ús de mascareta al centre. També serà obligatori l’ús de gel desinfectant i els pares i mares hauran de signar un full de responsabilitat davant de la nova normalitat a causa de la pandèmia de Covid-19 en la qual acrediten que els seus fills / es no han tingut tos ni febre ni han estat en contacte amb ningú amb símptomes en els últims 14 dies.
caValencià