Comencen les actuacions en el marc del Projecte de Participació Ciutadana en la gestió dels residus urbans de Càrcer

L’Ajuntament de Càrcer inicia el projecte de Participació Ciutadana en la gestió dels residus urbans de Càrcer. La recollida de residus porta a porta a Càrcer és un esforç conjunt per millorar la gestió dels nostres residus i complir amb la normativa vigent en matèria de reciclatge i l’Ajuntament de Càrcer vol seguir millorant aquest servici i facilitar el seu ús a tota la població.

Per això, aquest projecte consisteix en el desenvolupament d’una estratègia participativa per al conjunt de la població de Càrcer amb l’objectiu d’elaborar un diagnòstic complet que permeta conéixer i analitzar el coneixement i opinió de la població sobre la gestió dels residus generats en el municipi, identificar les seues necessitats quant a sensibilització i educació, així com analitzar l’efectivitat dels servicis urbans de recollida porta a porta i detectar propostes de millora segons els diferents agents clau de la població.

D’aquesta manera, es busca la implicació activa de la ciutadania, associacions locals i grans productors de residus que fan ús del servici de recollida de residus porta a porta per recopilar propostes, suggeriments i opinions. Finalment, mitjançant tècniques de participació ciutadana i escolta activa, s’aportarà propostes de millora de la qualitat d’aquests servicis de recollida.

Amb la participació i col·laboració de tots els sectors de la societat podem crear un sistema més eficient, sostenible i adaptat a les necessitats específiques de Càrcer.

caValencià