Càrcer conclou el projecte per a la gestió ètica de colònies felines

L’Ajuntament de Càrcer controlarà les colònies felines gràcies a l’elaboració del Pla local de gestió ètica de colònies felines i la col·laboració ciutadana. El Pla, que contempla mesures com la captura, esterilització i retorn (CER), millorarà la convivència entre els animals i el veïnat.

Aquesta iniciativa, alineada amb el Pla de Responsabilitat Social de l’Ajuntament i la normativa del Manual de Gestió de Colònies Felines per a Entitats Locals desenvolupat per la Direcció General de Drets dels Animals del Govern d’Espanya, també previndrà problemes de salut pública i animal.

Durant el període de desenvolupament del Pla, es va realitzar un diagnòstic per identificar les necessitats específiques, així com una campanya de sensibilització transversal per augmentar l’acceptació del projecte i fomentar la participació.

D’aquesta manera, Càrcer reafirma el seu compromís amb la Responsabilitat Social i el benestar animal, establint un precedent per a futures iniciatives que busquen una convivència harmoniosa i respectuosa amb l’entorn i la biodiversitat.

caValencià