Càrcer demana col·laboració ciutadana per a l’elaboració d’un Pla de Responsabilitat Social

Mitjançant un qüestionari llançat a la ciutadania, Càrcer insta a la seua població a omplir un qüestionari que ajude al consistori a elaborar un pla que pretén millorar l’entorn social i mediambiental de la localitat. Amb el qüestionari, Càrcer reclama una participació ciutadana en les gestions del consistori i vol saber què opinen els habitants de la localitat de la responsabilitat social, una pràctica que institucions i empreses posen en marxa amb el propòsit de millorar l’entorn en què es localitzen i que també representa un compromís voluntari per impulsar accions que deriven en un bé comú. En el qüestionari es pregunten qüestions com el grup d’edat, si es pertany a alguna associació sense ànim de lucre o vinculada a la lluita contra el canvi climàtic. A més, també es demana a la ciutadania que s’involucre valorant la gestió de temes socials i mediambientals com la igualtat de gènere, el canvi climàtic, la inclusió de persones amb diversitat funcional, les mesures per a la no-discriminació del col·lectiu LGTB +, les activitats culturals, la integració social o les activitats lúdic-educatives. Finalment, també es reclama una valoració de la relació del municipi amb la ciutadania i es proposen mesures concretes per millorar entre tots aquests termes. “Amb l’enquesta, l’objectiu és tenir contacte amb les inquietuds del municipi en matèria social i mediambiental. Càrcer vol créixer i millorar sempre i per a això és indispensable la col·laboració de la nostra gent”, ha afegit Josep Botella, alcalde de la localitat.

 

Enquesta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfocNfvLC5YsE-ECAKblso8M9Fx-bBTYv15wU7c7YGaFeuejA/viewform

caValencià