Càrcer estrena nova web municipal per a potenciar la transparència

Càrcer disposa ja d’una nova imatge telemàtica, gràcies a la nova web que s’ha estrenat recentment i que busca adaptar l’espai web de la localitat als temps actuals amb una presentació més moderna, actual, renovada i adaptada al present. Càrcer, després d’un llarg temps amb la mateixa imatge web, ha obert al públic el seu nou portal municipal. Un projecte en el qual porta temps treballant (a través de l’agència de comunicació Kerouac) amb l’objectiu d’oferir un disseny innovador i actual i també per a gestionar la informació del municipi d’una forma intuïtiva i que siga més pròxima per als veïns de la localitat. Precisament, amb el propòsit de potenciar la transparència del municipi, el nou espai web compta amb diverses pestanyes que permetran una major participació ciutadana en les gestions i les activitats del consistori. Els menús “Transparència” i “Bústia ciutadana” són un bon exemple de l’objectiu que pretén l’Ajuntament de Càrcer després de l’habilitació del nou portal de la localitat, que a més de modernitzar-se, guanya en qualitat i en contingut, oferint serveis que anteriorment no es podien posar a la disposició del ciutadà en una web que havia quedat obsoleta i que necessitava una modernització. El nou espai digital local permet la digitalització de les gestions, per la qual cosa els carcerins podran tramitar moltes de les seues sol·licituds a través d’una pàgina que s’ha preparat per a respondre encara que no existisquen coneixements de com comportar-se en Internet, un tret comú entre les persones majors. “Adaptar-nos als nous temps de l’era digital que corren i al mateix temps poder fer un salt de qualitat en transparència municipal és possible gràcies a un nou espai web que permet que Càrcer continue avançant cap al futur i modernitzant-se. Els nostres veïns i veïnes trobaran una pàgina web de fàcil ús, senzilla visualment i completa pel que fa a serveis i possibilitats. Una pàgina web per al futur”, ha afegit Josep Botella, alcalde de la localitat.

caValencià