Exposició temporal: “Objectes Litúrgics de la Parròquia de l’Assumpció de Santa Maria de Càrcer (s. XIII)”.

 

L’Ajuntament de Càrcer amb la col·laboració de la Parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora de Càrcer presenta l’exposició temporal “Objectes Litúrgics de la Parròquia de l’Assumpció de Santa Maria de Càrcer (s. XIII)”. 

 

Aquesta mostra permetrà als veïns/es de Càrcer i els seus visitants contemplar alguns del béns mobles més característics de la nostra parròquia – Icona de Santa María “Salus Populi Romani”, El Cristo de la Sacrístia o la Custòdia Major – així com casulles, capes pluvials o copons. 

 

L’inauguració tindrà lloc el próxim divendres, 21 de desembre del 2018, a les 20:00 h., al Centre Cultural “Antonio Rodríguez Castellano”. 

 

La mostra es podrà visitar des del divendres, 21 de desembre del 2018 fins al diumenge, 6 de gener del 2019. 

 

Vos esperem! 

 

caValencià