Nit a la Biblioteca!

La nit del dijous 31 d’octubre la passarem a la Biblioteca Municipal!

 

Informació que cal saber:

 

– PER A QUI?: Poden participar xiquetes i xiquets de 8 a 10 anys, fins completar les 25 places.

– HORA D’INICI: 21:00. A la nit, quan la biblioteca es buida d’usuaris.

– HORA DE RECOLLIDA: 09:00 del matí següent.

– INSCRIPCIÓ: La inscripció tindrà lloc a la Biblioteca, no tindrà cap cost econòmic.

– QUÈ FAREM?:

 

  • ESCAPE ROOM. L’enigma literari!: Anem a jugar amb les noves tecnologies! Ha tingut lloc un robatori a la biblioteca. Ha desaparegut el llibre més valuòs, i el lladre ha esborrat tots els registres. Però gràcies a una série de pistes amagades en codis QR podrem resoldre el misteri. Però haurem de treballar en equip i fer servir la nostra intel·ligència.

 

  • TALLER DE JOCS DE TAULA: Anem a passar-ho bé descobrint un fum de jocs que permeten donar ales a la imaginació i desenvolupar la nostra creativitat: “Érase una vez”, “Munchkin”, “Lobos de Castronegro”, “Story Cubes”, “La Fallera Calavera”, “Dixit”, “Sí, Señor Oscuro”…

 

IMPRESCINDIBLE: Cada participant ha de dur sopar (carmanyola, entrepà…) i coberts; pijama, raspall de dents i altres utensilis d’aseo, muda de roba per al matí següent, sac de dormir, coixí. Opcionalment, estoreta i llanterna. No cal dur desdejú, està inclòs en l’activitat.

 

IMPORTANT: Cada participant haurà d’aportar informació de contacte de dos responsables majors d’edat. Si existeix qualsevol tipus d’intolerància alimentària, alèrgia o condició mèdica particular, haurà de ser indicada en el moment de la inscripció o, en cas de ser circumstancial, als monitors, a l’inici de l’activitat.

 

Soparem junts (no oblideu dur el sopar!), passarem una vetllada inoblidable i dormirem a la biblioteca. En despertar, desdejunarem i esperarem fins que vinguen a recollir-nos per a tornar a casa.

 

Si necessiteu més informació no dubteu en passar per la Biblioteca!

caValencià