Tots volen jugar les finals del Diputació de Raspall Parelles

Les semifinals del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, ja estan en marxa. La victòria del Rafelbunyol en la última partida davant l’Oliva, li atorga la primera posició als de l’Horta Nord. Segun ha finalitzat Xeraco, mentre que Oliva ha tancat la primera fase en tercera posició. La parella de Concentaina, quart classificat, es l’últim classificat per a lluitar pel títol. Les partides de la setmana en les semifinals seran les següents: Concentaina rebrà al Rafelbunyol, mentre que Oliva i Xeraco s’enfrontaran al trinquet d’Oliva.

En juvenils la primera semifinal tindrà a les escoles de Xeraco i Genovès com a protagonistes, i jugaran l’anada al trinquet de la Safor. L’altra part del quadre es completarà amb l’eliminatòria entre la Vall i Lloc Nou d’en Fellonet, jugant-se en el tirnquet de Càrcer la primera partida. La divisió de plata ja ha començat les eliminatòries, en les quals Oliva B es va avançar, després d’una intensa partida conclosa 25 per 15, al Canals A. Ja en tercera categoría Real de Gandía A va derrotar al Gavarda B. Oliva D, en quarta A, va deixar en 15 a l’Alqueria d’Asnar. En quarta B Bicorp C i la Vall E apunten a la final.

La competició femenina de primera començarà les semifinals el diumenge. Beniarbeig-Verger rebrà al Rafelbunyol, primeres classificades de la lliga regular, i Borbotó A jugarà en casa contra Beniparrell A, actuals campiones del torneig. En segona categoría la primera partida entre Beniparrell B i Beniparrell C, va finalitzar 15 per 25. Beniparrell D també va guanyar en tercera al Meliana B. En quarta, Bicorp C va guanyar a domicili al Tavernes Blanques C, i Meliana C, jugant com a local, al Montserrat B.

caValencià