Ondara espera a les millors escoles de raspall

Aquesta localitat de la marina alta gaudira dels millors equips de raspall d’aquesta temporada en una gran jornada que començara a les 9 hores del matí i que es desenvolupara al llarg de tot el dia. Les escoles més representades en aquesta fase final són: Alcàntera-Càrcer, amb quatre equips i Ondara, Orba i Genovés, ambb tres equips respectivament. En total estaran presents deu escoles: Alcàntera-Càrcer, Beniarbeig-El Verger, Genovés, Moixent, Muro Alcoi, Oliva, Ondara, Orba, Pedreguer i Piles, amb vint equips, disputant les deu finals Autonòmiques de la modalitat, absolutes i per la tercera plaça.

El passat dilluns firmaren el conveni de col·laboració l’alcalde d’Ondara, Zeus Serrano Soler i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines Vives, en presència de la regidora d’esports d’Ondara, MarChesaPedros i alguns del jugadors i tècnics de l’escola d’Ondara. En Guadassuar i Bellreguard es jugaran finals comarcals d’iniciació dels JECV de raspall, amb la presència de les escoles de: Bellreguard, Oliva, Xeraco, Piles, Font, Moixent, Quatre-tonda, Guadassuar, Gavarda, Favara, Marquesat, Carlet, Alzira, Sueca-Xúquer. A València també es juguen les finals d’iniciació de primària i secundària de la ciutat, en Borbotó i Pelayo les escoles de: Borbotó, IES Maritim, IES Patraix, CEIP Santa Teresa i CEIP Fern. Rodriguez Fornos.

caValencià