Càrcer reforça la seua aposta pel comerç local amb una injecció de 20.000 euros de fons propis

L’Ajuntament de Càrcer dóna un pas més per a ajudar als seus xicotets comerciants, posant 20.000 euros de les arques municipals per a transferir-les a les empreses i comerços del municipi amb menys de 15 treballadors o autònoms que hagen sigut colpejats per la pandèmia i no hagen sigut beneficiaris del Pla Resistir de la Generalitat. Cada empresa que s’aculla a aquest pla d’ajudes municipals podrà comptar amb fins a 500 euros d’ingressos per comerç, en una clara aposta del Consistori Municipal pels xicotets empresaris i el comerç local, protegint el seu teixit comercial i no deixant que ningú es quede arrere pels efectes de la pandèmia. Des de l’alcaldia, Josep Botella, destaca la importància d’ajudar a aquest grup d’empresaris que no han pogut acollir-se a ajudes similars: “És possible fer aquest esforç per part de l’Ajuntament, gràcies a la bona faena i gestió realitzada durant els últims anys. És un moment complicat, per això treballem braç a braç amb els nostres comerciants per a ajudar-los a eixir d’aquesta situació difícil per a tots”.

El termini de presentació de sol·licituds per a acollir-se a aquesta ajuda municipal serà des del 26 de maig fins al pròxim 15 de juny, tant de manera digital, en la seu electrònica disponible en pàgina web de l’Ajuntament (https://carcer.sedelectronica.es/board), com de manera presencial en les dependències municipals.

caValencià