La Federació i l’Ajuntament de Càrcer firmen el conveni per acollir les finals de raspall

El carrer Lloret Papí de Càrcer serà la seu de les finals del XXXVII Campionat Autonòmic de raspall i de la Lliga CaixaBank elit de raspall femení. En total es disputaran 11 finals, de les quals 6 seran masculines i 5 femenines.

Este dijous, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán, i l’alcalde de Càrcer, Pep Botella, han signat el conveni de col·laboració entre les dos institucions per tal de plasmar l’acord pel qual serà Càrcer la seu de les finals de la raspada. A l’acte també ha assistit el tinent d’alcalde de la localitat, Jesús Tierraseca.

En total seran 11 finals les que es disputaran al carrer Metge Lloret Papí de Càrcer. La primera se celebrarà el dissabte 10 de juliol, que serà la final femenina de Primera, Lliga CaixaBank elit, i que es podrà seguir en directe per À Punt. Les dos següents finals seran les de Quarta C i Quarta B, que es jugaran el diumenge 18 de juliol, mentre que el 24 de juliol, dissabte, serà un dia per a quatre finals més, amb la de Quarta B femenina, Quarta A masculina, Segona femenina i Primera masculina, la qual a més serà retransmesa per À Punt Media a les 18:30h de la vesprada.

La competició a Càrcer es tancarà al dia següent, diumenge 25 de juliol, amb altres quatre finals: la de Tercera femenina, la de Tercera masculina, la de Quarta A femenina i la de Segona masculina.

“Valorem molt aquest conveni perquè a Càrcer tenim una escola de pilota i per a nosaltres com a Ajuntament és una manera de promocionar este esport tan nostre”, ha manifestat l’alcalde de la localitat, Pep Botella. “Estem molt satisfets i molt contents de col·laborar amb la Federació per donar-li tota la brillantor que té este esport autonòmic”, ha remarcat.

Segons Botella, estes finals de raspall “per al poble signifiquen molt”, des de dos punts de vista: “Primer la part esportiva, promocionar este esport en el poble, ja que sempre hi ha hagut molta tradició, i la part lúdica, ja que en el mes de juliol ja estarem fora o quasi fora d’estos moments de pandèmia, i el poble mereix uns dies per poder relaxar-se i disfrutar de la pilota valenciana”.

 

CALENDARI DE LES FINALS

Dissabte 10 de juliol

17.30 hores – final 1ª femenina (TV directe per À PUNT MEDIA)

Diumenge 18 de juliol:

10:00 hores – final 4ªC masculina

11:30 hores – final 4ªB masculina

Dissabte 24 de juliol:

10:00 hores – final 4ªB femenina

11:30 hores – final 4ªA masculina

17:00 hores – final 2ª femenina

18:30 hores – final 1ª masculina (TV directe per À PUNT MEDIA)

Diumenge 25 de juliol:

10:00 hores – final 3ª femenina

11:30 hores – final 3ª masculina

17:00 hores – final 4ªA femenina

18:30 hores – final 2ª masculina

caValencià