El secretari autonòmic d’educació visita Càrcer per a comprovar el bon estat del CEIP Pare Gumilla

Una vegada passada la seua setmana de festes, Càrcer torna a la rutina iniciant el curs amb una gran notícia. En uns dies, l’alcalde Josep Botella, juntament amb tota la comunitat educativa del municipi rebran al Secretari Autonòmic d’Educació, Miquel Soler, qui comprovarà el bon estat del Centre Educatiu Pare Gumilla després de la reforma duta a terme durant el temps de pandèmia. Més d’1 milió i mig d’euros es van invertir en un centre escolar totalment nou que, ara, es perfila com un dels referents de la Ribera en qualitat d’ensenyament per als seus alumnes. El primer edil, Josep Botella, destaca que aquesta visita del secretari autonòmic és un reconeixement al paper que està fent l’ajuntament en educació durant els últims anys: “Hem d’apostar pels més joves. Seu és el futur i el que és segur és que una major formació repercutirà socialment i culturalment en una societat molt més desenvolupada en matèries importants com la sostenibilitat, la tecnologia o la qualitat de vida”. Botella, a més, recalca la disposició de tots els que han lluitat durant el temps de la pandèmia per a què el somni del nou col·legi es fera realitat: “És un servei públic històric, de més de 50 anys, que oferim ací al poble, però necessitava renovar-se. Tot ha d’evolucionar buscant el benestar dels carcerins i carcerines”.

 

caValencià