Càrcer inverteix 100.000 euros en la renovació de la seua xarxa d’aigua potable

Les noves exigències sanitàries requereixen de renovacions constants, també en les infraestructures bàsiques que cobreixen les necessitats del dia a dia dels veïns i veïnes. L’Ajuntament de Càrcer, per això, ha iniciat aquest mateix dimecres, 13 d’octubre, les obres per a la renovació d’una part de la seua xarxa municipal d’aigua potable. Unes obres que s’estendran durant els pròxims mesos. El projecte, que consta amb un pressupost de 100.000 euros, en un 60% subvencionat per la Generalitat, consistirà en la substitució de fibrociments, material que ha sigut present durant els últims 60 anys, per polietilè, material actual. Això permetrà una major sostenibilitat i adequació als nous temps d’aquesta xarxa de subministrament. Els carrers en els quals es duran a terme els processos de renovació seran el lateral sud del Carrer Castro Monblanch, entre el Carrer Mestre García Grau i l’Avinguda Riu Xúquer; tots dos laterals del Carrer Mestre García Grau; el Carrer Laureano Suñer; el lateral nord del Carrer Metge Miguel Gomis i el tram de l’Avinguda Riu Xúquer entre el Carrer Castro Monblanch i el Carrer Miguel Gomis.
caValencià