Càrcer organitza la XV edició del concurs de dibuix nadalenc entre els seus escolars

Càrcer organitza un nou concurs de dibuix nadalenc. Serà ja l’edició número quinze i com en anys anteriors, el consistori busca amb aquesta acció fomentar la creativitat i l’originalitat dels més xicotets, que podran participar al concurs posant en pràctica les seues facultats artístiques. La postal guanyadora, a més, tindrà un reconeixement especial, ja que serà amb què el consistori felicite el Nadal a tots els seus veïns i veïnes. La resta de postals seran exposades també al Centre Cultural de Càrcer. En aquestes dates assenyalades una vegada més els escolars seran els protagonistes, en un concurs que va néixer fa més d’una dècada i que des de llavors, ha tingut una gran resposta amb un nombre de participants elevat a cada edició, plens de motivació, d’il·lusió i d’art. Les postals podran ser presentades a l’Ajuntament de Càrcer, des d’este dimarts 9 de novembre i fins al 3 de desembre, en horari d’11.00 hores a 14.00 hores. El format ha de ser A4 i la llegenda és obligatòria.
caValencià