Càrcer comptarà amb servei de bar en la seua piscina municipal durant este estiu

L’estiu arriba junt a la Piscina Municipal el pròxim 24 de juny  i des de l’Ajuntament de Càrcer s’ha promogut un concurs d’adjudicació del bar de la Piscina, que ja té guanyador. Això significa que la instal·lació, a més, comptarà amb servei de bar/restaurant per a augmentar les possibilitats i l’oferta gastronòmica durant el període estival.
L’alcalde, Josep Botella, valora molt positivament les notícies en els dies previs a la inauguració de la temporada d’estiu: “Tot el poble espera aquestes dates en les quals la piscina ajuda a combatre els efectes de la calor i, a més, a continuar fent comunitat. L’obertura, a més, del bar adjunt significa un suport per a tot aquell que, a més del capbussó, desitge un lloc de qualitat on poder menjar. La gent que ve de fora del municipi, que és molta, ho agrairà i els nostres veïns i veïnes, estem convençuts que també. Junts continuem treballant per a donar més alternatives i millorar el benestar al nostre poble”.
caValencià