Càrcer inverteix 1.800 euros en la instal·lació d’un desfibril·lador per al seu equip de policia local

L’Ajuntament de Càrcer continua invertint en la millora de les infraestructures i equipatge per al personal municipal. Aquesta vegada ho ha fet en el cos associat de policia local i protecció civil, adquirint un desfibril·lador valorat en 1.800 euros. D’aquesta manera, les autoritats veuen millorades i augmentades les seues possibilitats de treball, donant-los l’equip necessari per a actuar en situacions d’emergència. Per a això, a més de la instal·lació del dispositiu, tot el cos de policia local i protecció civil han assistit a un curs de formació, amb la finalitat de conéixer tots els detalls sobre l’ús i funcionament del desfibril·lador.
Des de l’alcaldia, Josep Botella, ha valorat molt positivament, tant la ràpida adaptació del cos de policia a aquesta nova eina, com l’obtenció i instal·lació d’aquesta: “Tot el que siga per a millorar la seguretat i la protecció dels nostres veïns i veïnes, sempre és ben rebut. El cos de policia i protecció civil s’ha adaptat molt ràpid a aquesta eina que, segur, augmentarà les seues possibilitats d’actuació en situacions d’emergència”.
caValencià