Hui comença el Mancomunitat de la Ribera Alta de l’Elit Femenina

Hui dilluns 18 de juliol comença el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta de raspall d’Elit Femenina. Serà una competició que tindrà dues semifinals, una final B i una final A, i tant en 2ª categoria i 1ª categoria. Es jugarà als trinquets d’Alzira, Càrcer, Castelló i Guadassuar.

La competició s’inicia el dilluns 18 amb les primeres semifinals de 2ª i 1ª categoria. En les primeres semifinals, que es disputaran a Alzira a partir de les 18:30h, jugaran primer la de 2ª categoria Aina i Clàudia contra Paula i Júlia, mentre que després serà el torn de la 1ª categoria entre Irene, Myriam i Mireia contra Ana, Fanni i Àngela.

En la segona jornada, segones semifinals des del trinquet de Castelló, a partir de les 18:30h amb la semifinal de 2ª categoria enfrontarà a Marta i Andrea contra Judith i Isabel, mentre que la de 1ª categoria serà en acabar la partida, entre Erika i Mar contra Aida i Amparo.

Ja el dijous 21 de juliol, a Càrcer des de les 18:30h, es disputarà la final B, mentre que la final A serà el dissabte a partir de les 11:30h a Guadassuar.

Dilluns 18 de juliol, trinquet d’Alzira, 18:30h:

1ª semifinal

2ª categoria:

Aina i Clàudia – Paula i Júlia

1ª categoria:

Irene, Myriam i Mireia – Ana, Fanni i Àngela

Dimarts 19 de juliol, trinquet de Castelló, 18:30h:

2ª semifinal:

2ª categoria:

Marta i Andrea – Judith i Isabel

1ª categoria:

Erika i Mar – Aida i Amparo

Dijous 21 de juliol, trinquet de Càrcer, 18:30h:

Final 2ª categoria

Dissabte 23 de juliol, trinquet de Guadassuar, 11:30h:

Final 1ª categoria

caValencià