El renovat trinquet de Càrcer reprèn la seua activitat

Després d’uns mesos de remodelació, en els quals l’Ajuntament de Càrcer ha invertit una quantitat pròxima als 6.000 euros, el trinquet local va reprendre la seua activitat, acollint dues partides de raspall, pertanyents al Trofeu de la Mancomunitat de la Ribera Alta 2022. Des de l’alcaldia de Càrcer, Josep Botella, destaca que aquesta millora en el trinquet beneficiarà en gran manera al poble i, a més, ajudarà per a albergar esdeveniments d’aquest tipus en el futur: “Sempre hem tractat d’impulsar aquelles tradicions culturals que són nostres. La pilota valenciana, per descomptat, és una d’elles. Una de les més importants. És l’esport de la nostra terra i ací, en aquesta zona, sempre hem tingut una gran afició per ella. L’esdeveniment que vàrem acollir a Càrcer és molt important. Raspall d’elit per a estrenar aquesta renovada instal·lació municipal que, esperem, ajude a tots i totes les veïnes del poble a interessar-se per la pilota valenciana”.

caValencià