Càrcer crea un parc públic d’habitatge social en lloguer mitjançant el pla ADHA de la Conselleria

Era un dels objectius principals d’aquesta legislatura del govern local i l’Ajuntament de Càrcer ja pot dir que és una realitat. Aquest municipi de la Ribera ha aprovat en ple municipal la creació d’un parc públic d’habitatge social, amb l’acció del pla ADHA de la Conselleria de Habitatge de la Comunitat Valenciana. Un projecte d’ajuda a les entitats locals a adquirir immobles i posar-los a la disposició dels seus veïns i veïnes amb un preu de lloguer raonable per a garantir l’accés a l’habitatge a qualsevol persona. Aquesta interessant mesura, a més, s’uneix al pla estratègic de Càrcer per a lluitar contra la despoblació, ja que moltes d’aquests habitatges seran utilitzades per parelles joves que decidisquen residir en el municipi o, bé, independitzar-se.

Des de l’alcaldia, Josep Botella, celebra l’aprovació d’aquest pla social i, a més, espera un impacte positiu d’això en el municipi durant els pròxims anys: “L’efecte d’aquesta mesura ens ha de portar a un poble molt més actiu. Lamentablement, l’efecte de la despoblació, juntament amb la pandèmia, ens ha afectat molt durant aquests últims anys. És temps d’invertir a evolucionar i això passa per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. L’objectiu era construir un pla com aquest, i l’hem aconseguit. Ara cal continuar treballant perquè els resultats siguen els planificats i ens facen continuar creixent”.

caValencià