Càrcer inverteix 250.000 euros en donar treball a 10 veïns amb el seu taller de formació i ocupació

Càrcer va iniciar el passat 30 de desembre un dels projectes més esperats en matèria ambiental i laboral del poble: el taller de formació i ocupació. Esta iniciativa, subvencionada completament per l’espai LABORA de la Generalitat Valenciana, per un valor aproximat de 250.000 euros, donarà ocupació a 10 veïns i veïnes del municipi. Els treballadors realitzaran labors de manteniment i cura de les zones verdes dins del nucli urbà, a més de l’aprenentatge de tècniques per a millorar la salut ambiental del municipi i garantir un creixement sostenible. Des de l’alcaldia, Josep Botella ha celebrat la posada en marxa d’este projecte: “És una gran notícia per a tots. A més de fomentar l’ocupació en el municipi i combatre la desocupació, mantenim les nostres zones enjardinades completament sanejades. La formació que s’aporta és molt important també, ja que, en el futur, si estes persones tornaren a formar part del grup de treballadors municipals, ja tindrien coneixements avançats per mantindre estos espais”. Este és un dels primers passos en 2023 però no serà l’únic. Pròximament es posarà en marxa una mesura similar en el llit del riu Sellent, on s’invertiran al voltant de 40.000 euros per a mantindre l’espai net i segur davant possibles inundacions i alliberar-lo d’espècies invasores.
caValencià