Càrcer inverteix 80.000 euros en la renovació i millora de la part antiga del cementeri municipal

L’Ajuntament de Càrcer contínua en la seua línia d’inversions per a millorar la qualitat de vida i el benestar dels seus veïns i veïnes. Esta vegada, el punt d’acció ha sigut la part antiga del cementeri municipal, on s’han fet treball de renovació i millora d’alguns punts d’esta instal·lació. Entre elles, les voreres pròximes als nínxols, que presentaven desgast pel pas del temps i la climatologia. A més, també s’han afermat alguns blocs de nínxols que presentaven clivelles. En total, la inversió ha sigut pròxima als 80.000 euros, totalment subvencionada pels fons per a inversions de la Diputació de València. Des de l’Alcaldia, Josep Botella ha destacat la seua voluntat de continuar millorant la infraestructura pública durant els pròxims mesos: “El cementeri municipal és una de les instal·lacions més importants del municipi. Múltiples persones venen a visitar als seus sers estimats i ha d’estar en les millors condicions possibles per a garantir la seguretat en les seues visites”.

caValencià