Càrcer inaugura el nou espai de l’Agència Municipal de Lectura amb més de 18.000 llibres

Un poble en constant creixement. També en el sector cultural. Això ha demostrat el municipi de Càrcer durant estos anys. Bona mostra d’això és la recent inauguració del nou espai de l’Agència de Lectura Municipal, situat en l’antiga localització dedicada al museu. Un trasllat que suposa una evident ampliació de l’espai dedicat a la lectura i que, a més, també significa un important avanç quant a l’oferta literària. Gràcies a la donació de l’escriptor local Raúl Carbonell Sala, de més de 18.000 exemplars de la seua col·lecció privada, este espai es convertirà en els pròxims mesos en un dels més grans de la Comunitat Valenciana pel que fa al sector literari.

Això serà quan finalitze el procés d’anàlisi i catalogació de totes les obres disponibles, treball que ja s’està duent a terme. Quant a l’espai, s’ha procedit a la instal·lació d’algunes noves prestatgeries i punts de suport i informació.

Des de l’Ajuntament, el segon tinent d’alcalde, Jesús Tierraseca defineix esta actuació com “una gran posada en valor de la cultura literària al nostre poble”. Tierraseca, a més, afirma: “Ens situarà com un dels municipis capdavanters en el panorama lector del nostre territori. Este treball està enfocat a l’ús i gaudi dels nostres veïns i veïnes, però també a transmetre a les generacions més joves l’amor per la literatura”.

caValencià