ELS MOROS I CRISTIANS DE CÀRCER, DECLARATS FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC LOCAL

Hui s’ha declarat com a Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana la festivitat dels Moros i Cristians de Càrcer. Títol honorífic atorgat per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Un reconeixement al més de 40 anys de trajectòria que porta present aquesta festivitat en la localitat de Càrcer. Una festa lligada a la història del poble i el seu passat àrab i cristià. Una celebració que és sinònim de comunitat, valors, tradició, germanor i participació ciutadana. Una cita, que any rere any, ompli els carrers de Càrcer de llum, color, pólvora i música. Una ocasió perfecta per posar en valor les composicions de marxes mores i cristianes pròpies. Una festa que és símbol d’identitat propi del veïnat de Càrcer. Una festa que està més viva que mai.

Per totes aquestes raons i moltes altres continuarem protegint, promocionant i revitalitzant aquesta festa tan nostra.

Moros i Cristians 2024… vos esperem!

caValencià