Saluda de l’Alcaldia

Càrcer disposa des d’ara d’una nova pell que, metafòricament, pel que fa als animals, pot considerar-se una nova casa. L’àmbit digital ha arribat per a quedar-se i hem d’adaptar-nos poc a poc per a cada vegada més fer les nostres gestions a través de les plataformes digitals, que són més ràpides i anem a intentar que més senzilles.

Esta pàgina web és una nova oportunitat, a més, per a demostrar la transparència que sempre ha caracteritzat al meu equip de govern. Ho vàrem entendre com una obligació i seguim potenciant-ho en el dia a dia perquè tinguem un compromís amb el veïnat. Tot el que passe a l’Ajuntament de Càrcer pot ser fiscalitzat pels veïns i veïnes.

Nosaltres anem a oferir la informació. Donem passos per a convertir l’administració pública local en un ens que no entenga de comes o matisos, que oferisca tot el que fa, que siga transparent completament. Esta nova pàgina web, a més, està pensada per a ser consumida per tots i totes. Independentment de l’edat. Vol ser senzilla. Vol ser una casa (digital) en la que tots i totes estigam còmodes.

Saluda de l'alcalde
Josep Botella Pardo