saluda de l'alcalde

Una nova etapa. Il·lusionant, apassionant. L’equip de govern que tinc la sort de dirigir comença en este mes de juny de 2023 quatre anys de treball (esperem que siguen molts més) per aconseguir recuperar Càrcer, la nostra localitat. Recuperar-la i tornar-la a la senda de la racionalitat, del benestar de totes i cada una de les ciutadanes, dels ciutadans. El poble de Càrcer ens ha oferit la seua confiança i ara nosaltres estem en l’obligació de treballar dia i nit per tornar-ho en forma de projectes que fructifiquen i que milloren la vida de tots i totes. Perquè Càrcer mereix treball i també mereix una perspectiva de futur, una visió d’allò que serem d’ací cinc, deu o vint anys. Treballar en una direcció, amb convicció i amb la ciutadania al costat.
Ací, a la pàgina web municipal podran comprovar molts dels projectes que van prenent forma, però sobretot suposarà una obligatòria feina de transparència amb la ciutadania. S’actualitzarà constantment perquè cada veí i veïna puga tindre a la mà les novetats que l’Ajuntament va aplicant.
Modificarem que el calga a la web per a facilitar-ho, per a millorar-ho, perquè cada vegada siga més fàcil navegar i poder conéixer el nostre Ajuntament des de la pàgina web.
Per tot això, vos convide a visitar-nos constantment i a formar part d’este Ajuntament que és el vostre, que està al vostre servei.

Saluda de l'alcalde
Tomás lloret